1-2 Distriktstandläkare till FTV Brunflo

I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid.

God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.

Välkommen till Folktandvården!

ARBETSUPPGIFTER
Vi är ett stort och glatt gäng i olika åldrar som arbetar på en trevlig och modern klinik 1,7 mil söder om Östersund.
Vi arbetar i team, med olika varianter på ett delegerat arbetssätt, vilket vi försöker att utveckla samtidigt som trivsel och nytänkande är ledorden för detta arbete.
Kliniken har 8 nyrenoverade behandlingsrum med fräscha unitar, samt flera arbetsrum för administrativt arbete.
Våra specialisttandläkare finns i Östersund, och med dem har vi ett gott samarbete. Det finns även möjligheter till både auskultation och vidareutbildning, och vill man ”nischa” sig inom ett specifikt område, så kan det vara till stor fördel. Vi erbjuder även handledning till dig som är nyutexaminerad.

Kliniken ligger i samma byggnad som både hälsocentral och apotek, och det finns goda busskommunikationer, med hållplats bara några hundra meter från kliniken samt parkeringsplatser alldeles utanför kliniken.

Vi söker dig som vill arbeta både med barn och vuxentandvård, och som vill vara med att utveckla kliniken tillsammans med oss. Det är meriterande att ha testat olika arbetsmetoder i delegerat arbetssätt.

Välkommen att höra av dig !

KVALIFIKATIONER
leg. tandläkare