3M 10årsjubileum

landingpage_01

 

Vi firar 10 års- jubileum med FiltekTM SupremeXTE!

Tillsammans har vi skapat vackra leenden med FiltekTM Supreme i över 10 år!

Det känns som det var igår som 3MESPE ́ s Filtek Supreme blev marknadsledare och förändrade tandläkarnas vardag. Ett stort tack till alla Er tandläkare som valt att arbeta med vår Filtek Supreme, som har använts till mer än 400 miljoner fyllningar runt om i världen.

Med fortsatt forskning och utveckling så har Filtek Supreme XTE universalkomposit blivit vackrare och lättare att använda med lätt hanterbar- het, lång bibehållen högglans och styrka för både anteriora och posteriora fyllningar. Vi ser framemot att även i framtiden hjälpa Er att ta fram nya vackra leenden!

Vetenskap: 3MESPE ́s äkta nanoteknologi, med bara nanofiller bidrar till den enkla hanteringen, slitstyrkan och de optimala poleringsegenskaper- na.

Filtek Supreme XTE finns i 4 olika opaciteter, dentin, body(universal),emalj och translucent, där body kan användas utan tillägg av andra opaciteter, Vill du verkligen jobba med estetik så har du möjlighet att med de olika opaciteterna lägga från 1-skikt-4skikt beroende på vilket resultat du efter- strävar.

Naturligtvis finns Filtek Supreme XTE i både kapslar till kompositpistoler såsom sprutor.

3M var först med att introducera Addent kompositen på marknaden sedan ConciseTM,Z100TM, FiltekTM Z250, FiltekTM Supreme, Filtek TMSilorane och nu FiltekTMSupremeXTE. 3M har många års erfarenhet av kompositer som Ni tandläkare tagit emot med öppna armar. 3M kompositen kan Ni alltid lita på.

 

Passa på att utnyttja vårt 10-års jubileums erbjudande:

Köp fem förpackningar Filtek Supreme XTE och få ytterligare en förpackning utan kostnad!

Kontakta din depå för mer information och beställning.

 

produkt_01

 

ScotchbondTM Universal – Varför krångla till det? Nu en flaska till allt!

En och samma adhesiv till totalets,selektiv ets och självets som också innehåller en silan. Välj en universal adhesiv lösning, enbart en flaska på lagret och ingen extra silan behövs köpas in. Spar tid och pengar!

ScotchbondTM Universal har ett brett spektra av indikationer både direkta och indirekta. Ej känsligt för om det är torrt eller fuktigt. Ger en minskad teknikkänslighet, konsistent bindning och praktiskt taget ingen postoperativ känslighet, oberoende av om du använder självets eller totalets. Det bestämmer du!

Unik ScotchbondTM teknologi:
Den unika kemin i Scotchbond Universal adhesiv gör produkten allsidig och bygger dessutom på 3M ́s mångåriga expertis inom adhesivteknologi.

  • Vitrebonds copolymer- ger en konstant bindning till dentin under såväl fuktiga som torra förhållanden

  • MDP monomeren optimerar den självetsande egenskapen och ger en kemisk bindning till zirkoniumdioxid,aluminium,och metaller utan att behöva använda en separat silan

  • Innehållet av silan ser till att adhesiven binder kemiskt till glaskeramiska ytor utan behov av separat kemisk primer
  • produkt_02

Passa på att utnyttja vårt erbjudande:

Köp en flaska ScotchbondTM Universal och få 40 st unitdos utan extra kostnad!

Kontakta din depå för mer information och beställning.

produkt_03

 

Välkommen in på vår hemsida www.3Mespe.se för att läsa mer om oss och våra produkter!