3M ESPE kampanjer, just nu!

facebookyoutube

Besök gärna vår Facebook och YouTube-kanal för att se vad som händer på 3M ESPE!

scotchbound_universal

Erbjudande 1: Scotchbond™ Universal

Köp en flaska Scotchbond™ Universal adhesiv, få en burk Filtek™ SupremeXTE kapslar (valfri färg) utan extra kostnad.

Gäller 15/8-30/10 2013

 

Varför krångla till det? En flaska till allt!

En och samma adhesiv till totalets,selektiv ets och självets som också innehåller en silan. Välj en universal adhesiv lösning, enbart en flaska på lagret och ingen extra silan behövs köpas in. Spar tid och pengar!

Scotchbond™ Universal har ett brett spektra av indikationer både direkta och indirekta. Ej känsligt för om det är torrt eller fuktigt. Ger en minskad teknikkänslighet, konsistent bindning och praktiskt taget ingen postoperativ känslighet, oberoende av om du använder självets eller totalets. Det bestämmer du!

 

Unik Scotchbond™ teknologi:

Den unika kemin i Scotchbond Universal adhesiv gör produkten allsidig och bygger dessutom på 3M´s mångåriga expertis inom adhesivteknologi.

• Vitrebonds copolymer- ger en konstant bindning till dentin under såväl fuktiga som torra förhållanden

• MDP monomeren optimerar den självetsande egenskapen och ger en kemisk bindning till zirkoniumdioxid,aluminium,och metaller utan att behöva använda en separat silan

• Innehållet av silan ser till att adhesiven binder kemiskt till glaskeramiska ytor utan behov av separat kemisk primer

scotchbound_universal2

scotchbound_universal3

 

Erbjudande 2: RelyX™ Ultimate

Köp ett trial kit RelyX Ultimate få en Scotchbond™ Universal flaska utan extra kostnad.

Gäller 15/8-30/10 2013

 

Optimal styrka för glaskeramik

RelyX™ Ultimate resincement är ett innovativt dualhärdande cement från 3M ESPE. Den har utvecklats speciellt med tanke på egenskaper som är nödvändigt vid cementering av arbeten i glaskeramik. Cementet ger kompromisslösa resultat genom att ge en optimal bindningsstyrka över tid samtidigt som estetiken bibehålles. RelyX™ Ultimate täcker hela spektret av indirekta indikationer för cementering av helkeramer, komposit och metallrestaureringar.

Nu sätter vi ytterligare en milstolpe med att introducera vår nya retraktionspasta i kapsel: det är ett enkelt och effektivt sätt att få gingival retraktion på grund av den fina kapselspetsen, som lätt kommer åt i sulcus. Passar också utmärkt vid djupa kaviteter där blödning uppstått.

 

Färre komponenter- enklare att använda

RelyX™ Ultimate är utvecklad, för att ge ett så optimalt resultat som möjligt, i kombination med Scotchbond™ Universal adhesiv, denna fungerar inte enbart som självetsande eller totaletsande adhesiv, utan också som en silan för de flesta ytor och material. RelyX™ Ultimate innehåller en självhärdande aktivator till Scotchbond™ Universal adhesiven, vilket reducerar behovet av en separat aktivator och därmed spar tid samt risken för fel i onödiga steg i behandlingsgången uteblir.

Färre komponenter,färre arbetssteg betyder inte bara lättar hantering, utan reducerar också risken för fel samt förenklar lagerhållningen.

 

Fördelar med RelyX™ Ultimate Adhesivt resincement

• Dualhärdande cement med optimal bindningsstyrka

• Enkel att använda (innehåller självhärdande aktivator för användning med Scotchbond™ Universal adhesiv)

• Fluorecens liknande tanden och hög slitstyrka

• Matchande try-in pasta

 

scotchbound_universal4

 

{ FacileForms : 3m_hostkampanj }