3M höstkampanjer

Ta del av våra härliga höstkampanjer!

Erbjudandet gäller till och med 15 november 2011

 

Stark kampanj!

Köp ett RelyX™ fiberpost introkit – få en RelyX™ Unicem 2 automix på köpet!

StarkKampanj450

Produktinformation:
RelyX™ Fiber Post: Glasfiberstift som tillsammans med RelyX™ Unicem gör cementeringen av stift enklare och ger ett bättre kliniskt resultat.Blanda en aplicap kapsel eller använd automixsprutan tillsammans med en förlängningsspets och applicera direkt, så minskar risken för luftblåsor och du behöver inte bonda först. RelyX™ FiberPost finns i fyra olika dimensioner.

RelyX™ Unicem: Självbondande resincement- indikationer allt utom till  Veneers. Cementet med 9 års klinisk erfarenhet. Ingen förbehandling krävs. Tvätta med vatten och cementera, lättare kan det inte bli. Finns i aplicap, maxicap och nu även i automix RelyX™ Unicem 2


 

Glansig kampanj!

Köp 20 förpackningar Filtek™ Supreme XTE (Sprutor eller kapslar – välj det som passar dig) Få en LED ljushärdningslampa Elipar S10 på köpet!

GlansigKampanj

Produktinformation:
Filtek™ Supreme XTE- universal nanokomposit: En komposit med enbart nanofiller vilket gör att den bibehåller glansen länge och att det blir lätt för patienten att hålla rent., Finns i fyra olika opaciteter body , dentin, emalj och translucent. Body använder du med fördel utan tillägg av andra opaciteter – den universala kompositen.

Elipar S10 LED ljushärdningslampa: Helgjuten lampa i rostfritt stål vilket gör den lätt att hålla ren.Ljusintensitet 1200 mW/cm2, tillåter en härdningstid på 5 sek( 2mm) för vissa material i färgerna A3 eller ljusare( lista i förpackningen). Transparent 10 mm ljusledare, som går att rotera 360 grader, med magnetisk koppling.


 

Exakta kampanjer!

Köp en intro Express™ 2 Penta Putty soft – få 20 st Express™ 2 intraorala sprutor!

eller

Köp en refill Impregum™ Penta soft – få en Elastomer spruta!

ExaktKampanj1

ExaktKampanj2Produktinformation:
Express™ 2 Penta Putty Soft- A-silkon: Till dig som vill ha lite  motstånd när du sätter upp skeden i munnen , men som ändå är lätt att ta ut. Express™ 2 finns också i en  handblandad version.

Express™ 2 / Impregum intraorala sprutor: Engångsspruta som underlättar hanteringen vid applicering lightbody. Slopa den långa blandningspistolen med blandningsskruv och fyll en intraoral spruta istället, Enkel att handha och gör det lättare att applicera. Finns både till Impregum och Express 2 lightbodies.

Impregum™ Penta Soft: Polyetermaterialet som är naturligt hydrofilt och som ger dig ett mycket exakt avtryck! Används till all kron och broterapi och är favoriten vad gäller avtryck i samband med Implantat.


 

Pentamix™ 3 kampanj!

Köp 5 valfria Penta™ avtrycksmaterial och en introduktionsförpackning, få en Pentamix™ 3 utan kostnad!

Pentamix3Produktinformation:
Pentamix™ 3-  blandningsmaskin: Extremt snabb- blandar Pentamaterial dubbelt så snabbt  som Pentamix™ 2 och snabbare än alla andra blandningsmaskiner. Detta ger tandläkaren längre arbetstid och mindre stress. Maskinen tar liten plats och kan även hängas på väggen.Prova på kampanj!

Testa den nya intraorala sprutan till Lightbody material! Du får en gratis!

Prova-pa

Produktinformation:
Express™ 2 / Impregum intraorala sprutor: Engångsspruta som underlättar hanteringen vid applicering lightbody. Slopa den långa blandningspistolen med blandningsskruv och fyll en intraoral spruta istället, Enkel att handha och gör det lättare att applicera. Finns både till Impregum och Express 2 lightbodies.

 

{ FacileForms : 3m_hostkampanj }