3M sommarkampanjer

Ta del av våra härliga sommarkampanjer!

 


 

Unik kampanj!

Köp 1 flaska Scotchbond™ Universal och få 1 förpackning Filtek™ Supreme XTE – utan extra kostnad!

Bild-scotchbUni-FiltekS-XTE-2

Produktinformation:
Scotchbond™ Universal- den kompletta adhesiven: En flaska till allt! Prova den första universala adhesiven och upplev en ny nivå av allsidighet. Scotchbond™ Universal adhesiv kan användas till allt, oavsett vilken adhesivteknik du föredrar- totalets,sjävets eller selektiv ets. Den är utmärkt både för indirekta och direkta restaureringar och kan användas på alla ytor utan extra primer då den också innehåller en silan. Scotchbond Universal adhesiv är utvecklad för att göra bondingproceduren lättare- utan att kompromissa med styrka och kvalitet.

Filtek™ Supreme XTE- universal nanokomposit: En komposit med enbart nanofiller vilket gör att den bibehåller glansen länge och att det blir lätt för patienten att hålla rent., Finns i fyra olika opaciteter body , dentin, emalj och translucent. Body använder du med fördel utan tillägg av andra opaciteter – den universala kompositen.


 

Exakt Kampanj!

Köp 2 st Refill Impregum™ Penta/Penta Soft, få en RelyX™ Unicem 2 Automix på köpet

ExaktKampanjQ2


Produktinformation:
Impregum™ Penta/Penta Soft: Polyetermaterialet som är naturligt hydrofilt och som ger dig ett mycket exakt avtryck! Används till all kron och broterapi och är favoriten vad gäller avtryck i samband med implantat.

RelyX™ Unicem: Självbondande resincement- indikationer allt utom till Veneers. Cementet med 9 års klinisk erfarenhet. Ingen förbehandling krävs. Tvätta med vatten och cementera, lättare kan det inte bli. Finns i aplicap, maxicap och nu även i automix RelyX™ Unicem 2


 

Pentamix™ 3 kampanj!

Köp 5 valfria Penta™ avtrycksmaterial och en introduktionsförpackning, få en Pentamix™ 3 utan kostnad!

Pentamix3Produktinformation:
Pentamix™ 3-  blandningsmaskin: Extremt snabb- blandar Pentamaterial dubbelt så snabbt  som Pentamix™ 2 och snabbare än alla andra blandningsmaskiner. Detta ger tandläkaren längre arbetstid och mindre stress. Maskinen tar liten plats och kan även hängas på väggen.Prova på kampanj!

Testa den nya intraorala sprutan till Lightbody material! Du får en gratis!

Prova-pa

Produktinformation:
Express™ 2 / Impregum intraorala sprutor: Engångsspruta som underlättar hanteringen vid applicering lightbody. Slopa den långa blandningspistolen med blandningsskruv och fyll en intraoral spruta istället, Enkel att handha och gör det lättare att applicera. Finns både till Impregum och Express 2 lightbodies.

 

{ FacileForms : 3m_hostkampanj }