3M Vårkampanj

Ta del av våra härliga vårkampanjer!

Unik kampanj gäller t.o.m. 30/4, övriga kmpanjer t.o.m. 31/3

 

Unik kampanj!

Köp 1 flaska ScotchbondTM Universal och få 1 förpackning

FiltekTM Supreme XTE – utan extra kostnad!

3m_scotchbUni-FiltekS-XTE

ScotchbondTM Universal- den kompletta adhesiven: En flaska till allt! Prova den första universala adhesiven och upplev en ny nivå av allsidighet. Scotchbond ™Universal adhesiv kan användas till allt, oavsett vilken adhesivteknik du föredrar- totalets,sjävets eller selektiv ets. Den är utmärkt både för indirekta och direkta restaureringar och kan användas på alla ytor utan extra primer då den också innehåller en silan. Scotchbond Universal adhesiv är utvecklad för att göra bondingproceduren lättare- utan att kompromissa med styrka och kvalitet.

Filtek™ Supreme XTE- universal nanokomposit:
En komposit med enbart nanofiller vilket gör att den bibehåller glansen länge och att det blir lätt för patienten att hålla rent., Finns i fyra olika opaciteter body , dentin, emalj och translucent. Body använder du med fördel utan tillägg av andra opaciteter – den universala kompositen.


 

Stark kampanj!

Köp ett RelyX™ fiberpost introkit – få en RelyX™ Unicem 2 automix på köpet!

StarkKampanj450

Produktinformation:
RelyX™ Fiber Post: Glasfiberstift som tillsammans med RelyX™ Unicem gör cementeringen av stift enklare och ger ett bättre kliniskt resultat.Blanda en aplicap kapsel eller använd automixsprutan tillsammans med en förlängningsspets och applicera direkt, så minskar risken för luftblåsor och du behöver inte bonda först. RelyX™ FiberPost finns i fyra olika dimensioner.

RelyX™ Unicem: Självbondande resincement- indikationer allt utom till Veneers. Cementet med 9 års klinisk erfarenhet. Ingen förbehandling krävs. Tvätta med vatten och cementera, lättare kan det inte bli. Finns i aplicap, maxicap och nu även i automix RelyX™ Unicem 2


 

Pentamix™ 3 kampanj!

Köp 5 valfria Penta™ avtrycksmaterial och en introduktionsförpackning, få en Pentamix™ 3 utan kostnad!

Pentamix3Produktinformation:
Pentamix™ 3- blandningsmaskin: Extremt snabb- blandar Pentamaterial dubbelt så snabbt som Pentamix™ 2 och snabbare än alla andra blandningsmaskiner. Detta ger tandläkaren längre arbetstid och mindre stress. Maskinen tar liten plats och kan även hängas på väggen.Prova på kampanj!

Testa den nya intraorala sprutan till Lightbody material! Du får en gratis!

Prova-pa

Produktinformation:
Express™ 2 / Impregum intraorala sprutor: Engångsspruta som underlättar hanteringen vid applicering lightbody. Slopa den långa blandningspistolen med blandningsskruv och fyll en intraoral spruta istället, Enkel att handha och gör det lättare att applicera. Finns både till Impregum och Express 2 lightbodies.

 

{ FacileForms : 3m_hostkampanj }