Sveriges häftigaste porslinskurs för tekniker

En inbjudan till en advancerad porslinskurs med Tandtekniker Przemek Seweryniak, GC och M-Tec Dental

2 dagar

KURSEN ÄR  FULLBOKAD!

Plats: Malmö

För att uppnå patienternas allt högre krav på estetik och funktion krävs ett system. I denna exklusiva 2 dagars kurs går vi grundligt igenom de estetiska tankebanorna kring translucent Zirconia och dess för- och nackdelar:

• Hur och vad ska man tänka på när man bygger upp sitt keramlager och kopierar den naturliga tandens egenskaper optimalt?
• Vi kommer även diskutera frakturer och felsökning på dessa.
• För att få optimal kunskap och inblick i den helkeramiska världen kommer kursdeltagarna att få göra en translucent Zirconia bro samt en MK-molar.
• När var och varför man bör välja de olika teknikerna kommer diskuteras och presenteras.

Zirconia är idag en sann ersättare till metallkeramiken. Allt fler tandläkare inser fördelarna med att erbjuda sina patienter en helkeramisk lösning med dess höga biokompabilitet, perfekta passform och estetik. Det stora problemet med Zirconia har varit den högreflekterande och opaka kärnan. Efterhand som utvecklingen gått framåt kan man numera jobba med högtranslucent Zirconia som har helt andra estetiska egenskaper än det vita Zirconiat. Tillsammans med ett bra porslin kan vi numera uppnå en estetik som tidigare krävde väldigt mycket från teknikerna och tandläkaren.

Mer info och anmälan