600 medarbetare från Distriktstandvården och Gävleborgs Landsting till årets Riksstämma

KONFERENS & MÄSSA

Odontologisk Riksstämma och Swedental, 16-18 november på Stockholmsmässan, är en bra chans för branschen att umgås, lära av varandra, lyssna på olika föredrag och ta del av en gedigen utställning. Den chansen tar både Distriktstandvården och Gävleborgs Landsting och skickar närmare 200 respektive 400 delegater.

– Distriktstandvården är ett stort och heltäckande företag och vi jobbar hela tiden med att ge personalen kompetensutveckling och öka kvalitén. Det här ser vi som en bra möjlighet att hela personalen får samma förutsättningar och en samsyn i hur vi ska utvecklas. Det finns något för alla, oavsett intresseområde. Svenska Tandläkare-Sällskapet har gjort ett väldigt bra jobb med att ta fram föredragsprogramet och utställningen ser även den väldigt fin ut, säger Annika Brismar, verksamhetschef på Distriktstandvården.

I samband med att Distriktstandvården erbjuder sin personal att delta i aktiviteterna på Riksstämman och Swedental kommer företaget också att hålla sin årliga personalkonferens där.

Annika Brismar, verksamhetschef på Distriktstandvården

Swedental på Stockholmsmässan är Nordens viktigaste fackmässa för dentalbranschen. Tillsammans med Odontologisk Riksstämma ger Swedental en aktuell och komplett bild av forskning, produktnyheter, utveckling och framtid. Därför är detta en bra plats för kompetens- och vidareutveckling tack vare ett bra föreläsningsprogram och aktuella utställare.

Det är även här som branschen möts och kan utbyta erfarenheter med varandra samtidigt som de olika företagens personal får träffas.

Hur planerar ni ert deltagande?

– Vi kommer att vara där och fokusera mest på fredagen, sedan kommer andra som är intresserade att vara där flera dagar. Först kommer att vi ha ett internt möte och träffas i personalen. Det blir även en del möten som vi bokar på förhand, men givetvis också mingel och nätverkande. För att vi ska kunna ta del av så mycket som möjligt kommer vi också att dela upp oss efter intresseområden. På kvällen kommer vi sedan gemensamt att åka buss till Galleri Wetterling och fortsätta att umgås, säger Annika Brismar.

 

Gävleborgs Landsting deltar med 400 personer

Gävleborgs Landsting kommer att skicka närmare 400 delegater som ska delta i arrangemanget under torsdagen och fredagen.

 

Odontologisk Riksstämma och Swedental arrangeras på Stockholmsmässan 16-18 november 2016 och välkomnar ungefär 200 utställare. Temat för årets Odontologiska riksstämma är: Rörelser, munnen och omvärlden.

Odontologisk Riksstämma och Swedental