All kunskap och inspiration du behöver – samlat på ett ställe

Riksstämma/Swedental

Välkommen till Nordens största mötesplats för dentalbranschen

• Få best practice från hela världen och uppgradera ert team!
• Hitta de helhetslösningar ni behöver för att bli mer effektiva
• Nätverka med kollegor i branschen
• Välj och vraka bland över 70 seminariepunkter
• Provkör framtiden i Future Lab på mässgolvet
• Upplev Världens smartaste tandklinik
• Hitta allt på samma ställe – årets uppdatering till ett oslagbart pris!

Årets uppdatering för dig inom dentalbranschen

Världen förändras i snabb takt, och att vara världens bästa tandläkare räcker inte längre lika långt. Alla yrkesverksamma inom dentalbranschen står inför en mängd utmaningar och en hel del press. Patienter har idag större valmöjligheter, vilket gör att de jämför priser och tjänster i större utsträckning. Det är inte många som går till en ny tandläkare utan att först ha undersökt sina alternativ online. Detta gör det personliga mötet ännu viktigare.

Här är några av dina utmaningar idag: Klinikchefer måste göra kloka investeringar – på kvalitetssäkrad utrustning, naturligtvis, men även på att öka patientflödet. Samtidigt är många skickliga tandläkare under allt för stor tidspress för att hinna med personlig utveckling. En del vill starta eget, men det är både tidskrävande och kräver nya förmågor och kunskaper.

Svaret på alla dessa utmaningar – och fler därtill – hittar du på Odontologiska Riksstämman och Swedental:

Best practice från hela världen: På senare år har Odontologiska Riksstämman och Swedental utvecklats till riktiga internationella event där yrkesverksamma inom dentalbranschen kan lära sig best practice från hela världen. 215 utställare deltog sist på Swedental i Göteborg, varav 75 utländska.

Helhetslösningar: Våra utställare har lösningarna för hur en praktik blir mer effektiv och framgångsrik, från utrustning till administration och IT. Dessutom kan du ta del av en rad seminarier och utbildningar som fyller i alla dina kunskapsluckor och uppdaterar dig på den senaste tekniken och metoderna. Och kongressen – som är Sveriges ledande kongress inom yrket – ger dig nya perspektiv på din egen framtida utveckling.

Det bästa stället att nätverka på: Med över 5 200 delegater på kongressen är det här det absolut bästa tillfället att träffa kollegor och experter från hela Sverige och utanför. Det är här alla samlas för att lära av varandra!

Allt på samma ställe: Det kanske bästa av allt – här finns precis allt under samma tak, under tre högintensiva och fokuserade dagar. Dessutom befinner vi oss på en av Sveriges mest attraktiva mötesplatser, på Svenska Mässan och Gothia Towers, mitt i hjärtat av Göteborg. Det är därför ett besök är ett väldigt effektivt sätt att spendera din dyrbara tid på!

… och speciellt för tandvårdsstudenter: I år anordnar vi ett program om estetisk tandvård med fokus på behovet från den kommande generationen tandläkare, hygienister, tandsköterskor och tandtekniker. Studenter registrerar sig på kongressen för endast 200 SEK för en dag, 300 SEK för två dagar eller 400 SEK för alla tre dagarna.