Anette Bergström Årets Tandsköterska 2018

utmärkelse

Anette Bergström från Specialistkliniken Oral Protetik i Karlstad fick ta emot tandsköterskornas finaste utmärkelse vid yrkeskonferensen i Stockholm.

Bild: Svenska Tandsköterskeförbundet

Ett 50-tal tandsköterskor från hela Sverige hade nominerats till Årets Tandsköterska som koras varje år i samband med Svenska Tandsköterskeförbundets Yrkeskonferens i Stockholm.

Juryns motivering till Årets Tandsköterska 2018 löd så här:

”Anette är en mycket kunnig tandsköterska både när det gäller det kliniska arbetet och den administrativa delen. Hon är omtyckt av både patienter och personal, lösningsfokuserad och alltid med ett leende på läpparna. Anette är en drivande motor på kliniken som vi inte skulle klara oss utan!”

Anette får 10 000 kr för vidareutbildning, Rosenseriens hudvårdskit värt ca 8 000 kr och yrkeskläder från Combimed. Hon inbjuds också till Odontologiska Riksstämman i Göteborg i november med fri tillgång till alla föreläsningar.

De övriga två finalisterna, som fick särskilda hedersomnämnanden vid galan, blev Hanna Sjöholm, Klippan och Nina Sundin, Sundsvall.

Bakom Årets Tandsköterska står Svenska Tandsköterskeförbundet och ApoEx. I år delades titeln ut för sjätte gången.

Sasan Navaee, ApoEx, Marie Udén, STF, Anette Bergström, Årets Tandsköterska och Erja Anttonen, STF, vid galabanketten på Wallmans Salonger i Stockholm.

Taggar
utmärkelse