Anitra Steen ny ordförande i Oral Care

Företagsnytt

PERSON- FÖRETAGSNYTT: Anitra Steen, tidigare VD för Systembolaget och f.d. statssekreterare i Regeringskansliet, Generaldirektör för Verket för Högskoleservice och Riksskatteverket tar ordförandeklubban i tandvårdsföretaget Oral Care.

Anitra Steen är bland annat styrelseordförande i Svenska Spel och Afa försäkring, Ledamot i PostNord, Ingenjörsvetenskapsakademin och SNS förtroenderåd.

.
-Att värna om de som är utsatta har alltid varit viktigt för mig. När man blir äldre är det vanligt att tandhälsan försämras och tandvården blir oftast eftersatt. Jag vill vara med och förmedla och utveckla Oral Cares koncept med tandvård i hemmiljö, som bidrar till att förbättra livskvaliteten för de med stort omsorgsbehov, säger Anitra Steen.

– Vi är mycket glada över att Anitra Steen med sin gedigna erfarenhet från offentlig förvaltning och intresse för folkhälsa blir ordförande i Oral Cares styrelse. Detta kommer att hjälpa Oral Care vidare med att fylla en samhällsviktig funktion, genom att erbjuda hemtandvård, säger Niclas Palmstierna, VD i Oral Care

 

Källa: Oral Care

Taggar
Företagsnytt