Aqua Dental etablerar sex nya kliniker under 2019

Företagsnytt

Aqua Dentals tillväxt är i dag en av tandläkarbranschens snabbaste. Under 2019 planeras etablering av ytterligare sex nya kliniker.

Idag finns Aqua Dental i både köpcentrum och gågatulägen. De städer som man fokuserar på i utökningen av sin verksamhet är Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, men även andra områden kan bli aktuella. Med ett tvåårigt perspektiv är Sveriges samtliga universitetsstäder intressanta.

– Aqua Dental utmanar sin marknad med smarta lösningar för bokning och marknadsföring, hög tillgänglighet, branschens högsta andel specialiserade tandläkare samt nöjdaste kunder.

– Den första konceptkliniken är redan signerad och öppnar till sommaren på Sveavägen i Stockholm.

– Vi har haft möjligheten att växa i en mycket snabb takt tack vare vårt ihärdiga fokus på att erbjuda den mest stimulerande och kvalitetsfokuserade arbetsplatsen för våra medarbetare där våra patienters behov och upplevelse alltid sätts i fokus, säger Henrik Augustsson, koncernchef Aqua Dental.

Aqua Dental

Från att 2014 haft knappt 30 anställda har kedjan växt till drygt 300 medarbetare under 2018. Företaget ägs nu huvudsakligen av Framtidsmediagruppen och Markmans familjebolag Jungfrutomten Värdeinvest. Under 2019 förväntas kedjan omsätta närmare 400 miljoner kronor. Aqua Dental har i början av 2019 10 kliniker i Stockholm och Göteborg och är en av Sveriges största privata tandvårdskedjor. Företaget har som målsättning att genom tillgänglighet, passion och kvalitet erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård. Här arbetar några av landets främsta specialister, närmare var tredje tandläkare på Aqua Dental är legitimerad specialisttandläkare. Läs mer på www.aquadental.se

Källa: Pressmeddelande gate46

Taggar
Företagsnytt