Aqua Dental – fördjupar samarbetet med Plandent

Företagsnytt

Aqua Dental och Plandent AB har tecknat samarbetsavtal kring leverans av avancerad tandläkarutrustning för de kommande åren.

– Vi är mycket glada att vara utvald samarbetspartner till en så viktig och snabbt växande aktör som Aqua Dental, säger Johan Ericsson VD på Plandent AB.

– Vi förser sedan tidigare Aqua Dental med allt förbrukningsmaterial och är stolta över förtroendet att även leverera vår utrustning till dem.

Aqua Dentals koncernchef Henrik Augustsson kommenterar samarbetsavtalet så här:

– Som Sveriges snabbast växande tandvårdskedja behöver vi arbeta med seriösa och professionella samarbetspartner. Vår strävan är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet. Vi ser att ett fördjupat samarbete med Plandent stödjer oss i att nå våra högt uppsatta mål. Vi kommer behöva utrusta en handfull större nybyggda kliniker under de närmsta åren förutom uppgradering av nuvarande klinikers utrustningar. Vi vill att våra tandläkare och övrig personal skall kunna fokusera helt på att erbjuda den allra bästa odontologiska kvaliteten – då behöver vi ha modern, högteknologisk och driftsäker utrustning.

 

Källa: Aqua Dental/Plandent

 

Om Aqua Dental 

Aqua Dental är Sveriges snabbast växande tandvårdskedja som på tre år växt från ca 40 medarbetare till över 300 i slutet av 2018. Vår affärsidé är att erbjuda våra patienter högklassig service och den bästa möjliga tandvården. Vi har djup odontologisk kompetens inom allmäntandvård, estetisk tandvård och specialiserad tandvård – ca 30% av våra tandläkare är specialisttandläkare.
På Aqua Dentals tandläkarkliniker är målet alltid att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen av sitt tandläkarbesök. Därför är våra kliniker i både Stockholm & Göteborg designade med patienten i åtanke för att skapa en så rofylld och angenäm upplevelse som möjligt.

Om Plandent

Plandent AB är marknadsledande helhetsleverantör i Sverige och förser tandvårdskliniker med högteknologisk utrustning från Planmeca samt ett mycket brett sortiment av kringutrustning, implantat och förbrukning från kända tillverkare, inklusive våra egna varumärken Orbis och Like. Plandent hjälper till från idé till färdig klinik och erbjuder service, leasing, hyra samt digitala tjänster med egna plattformar. Plandent AB är en del av Planmeca Group – världens största privatägda företag i dentalbranschen.   Vi skapar en bättre vardag för svensk tandvård

Taggar
Företagsnytt