Aqua Dental lanserar unik meriteringstjänst

Företagsnytt

Aqua Dental växer ytterligare och nu öppnar tandvårdskedjan upp för en ny meriteringstjänst inom ortodonti. Aqua Dental har länge arbetat för att bli Sveriges största privata aktör inom tandreglering för vuxna, ett mål de nu har nått. Nästa steg i utvecklingen av organisationen är att öppna upp för en meriteringstjänst inom ortodonti.

Du som arbetar som allmäntandläkare och drömmer om att en dag arbeta inom ortodonti har nu möjlighet att söka till den meriterande tjänstgöringen hos tandvårdskedjan.

— Eftersom vi vill vara med och forma framtidens tandvård är det här ett steg i rätt riktning. Det glädjer mig att vi är den attraktiva arbetsplats vi siktar på att vara och att vi öppnar upp fler möjligheter, både för våra anställda men också för personer som kanske är nyfikna på vår verksamhet, säger André Wikholm, ortodontist på Aqua Dental.

Inom Aqua Dentals ortodontiverksamhet arbetar nio ortodontister och fem ortodontiassistenter, vilka du som tjänstgör kommer att arbeta nära. Två av specialisterna, Anette Fransson och Mats Larsson, arbetar som Senior Advisors för att leda arbetslaget genom ett effektiv arbetssätt med högsta kvalitet på arbetet. De båda har examinerat en stor del av Sveriges verksamma ortodontister. Tjänsten som meriterande tandläkare innebär att du arbetar 50% på Aqua Dentals ortodontiverksamhet och 50% tjänstgör du inom företagets allmäntandvård. De kvalifikationer som efterfrågas är att du har arbetat som tandläkare i minst fyra år samt har en svensk tandläkarlegitimation.

Kontakt: Rikard Virta, rikard.virta@aquadental.se

Källa: Aqua Dental

Taggar
Företagsnytt