Årets tandsköterska 2016…

Aktuellt

På Svenska Tandsköterskeförbundets Yrkeskonferens i Stockholm utses under torsdagen den 4 februari Årets Tandsköterska 2016.

Året vinnare blev…

Zainab Saeid

 

Under torsdagskvällen delades utmärkelsen Årets tandsköterska ut för fjärde gången i rad. Juryn utsåg Zainab Saeid från Folktandvården Krokslätt till vinnare för sitt arbete under året som gått. Vinsten innebär, utöver äran och diplom, bland annat ett bidrag för vidareutbildning och välmående.

Zainab Saeid

Motiveringen lyder: “ Med stor passion för yrket och ett engagemang som smittar av sig på både kollegor och patienter är hon ett föredöme och en förebild för alla på kliniken. Hon tar sig an uppdrag av olika storlek med entusiasm och ambition som alltid genererar fantastiska resultat. Hon har gjort en stark resa i livet som bidragit till den drivkraft och kämparglöd som genomsyrar henne och som gör henne till den hon är idag.”
Utöver vinnaren utsågs även två hedersprisatagare för sitt inspirerande arbete inom tandsköterskeyrket. Hedersomnämnande gick till tandsköterskorna Merja Fehler från Wasa Tandklinik och Elisabeth Ländström från Tandläkare Norman.

Årets tandsköterska startades 2012 av ApoEx och Svenska tandsköterskeförbundet. Utmärkelsen syftar till att höja statusen hos tandsköterskeyrket genom att lyfta fram representanter för yrket som visar stor passion för sin verksamhet. Priset delades ut av ApoEx och Svenska tandsköterskeförbundet vid en ceremoni i Stockholm i torsdags kväll och presenterades detta år av Tobias Karlsson, känd från Let´s Dance i TV4.

Det går redan nu att nominera till Årets Tandsköterska 2017. Som patient eller arbetande inom tandvården röstar du enkelt på din egen tandsköterska eller kollega genom att gå in på www.aretstandskoterska.se.

 

Källa: Apoex

Zainab Saeid med Tobias Karlsson, från Let´s Dance i TV4

Grattis från Apoex

Lycklig Zainab Saeid

Taggar
Aktuellt