Åsa Leonhardt ny tandvårdschef Folktandvården Västra Götaland

Personnytt

Under våren tillträder Åsa Leonhardt som tandvårdschef för specialisttandvården, forskning och utbildning Folktandvården Västra Götaland. Åsa är idag klinikchef för utbildningskliniken på Odontologen i Göteborg.

– Åsa har en lång erfarenhet som chef inom Folktandvården och har visat prov på ett mycket gott ledarskap i en stor och komplex miljö på utbildningskliniken. Åsa är lyhörd och kommunikativ, målinriktad samt driver utvecklingsfrågor med stort engagemang. Detta är viktiga egenskaper för denna nya roll, vilken bland annat ansvarar för en god samverkan mellan allmän- och specialisttandvård samt med institutionen för odontologi, säger Ann-Charlotte Sundelin som i januari tillträder som tandvårdsdirektör.

Sedan drygt nio år har Åsa arbetat som chef på utbildningskliniken, en av de största klinikerna i Folktandvården Västra Götaland med drygt 90 medarbetare. Åsa är specialisttandläkare i parodontologi och docent inom oral mikrobiologi.

– Det känns väldigt spännande och stimulerande med denna nya tjänst och att jobba med frågor som jag brinner för. I min roll som ledare är det viktigt att se medarbetare och värna om en god arbetsmiljö för alla, säger Åsa Leonhardt.

Folktandvården Västra Götaland har Sveriges största samlade specialisttandvård.

 

Åsa Leonhardt, tandvårdschef Folktandvården Västra Götaland

Taggar
Personnytt