Dental24 värnar om din integritet

Policy

Mot bakgrund av den nya dataskyddslagstiftningen (GDPR) som träder i kraft inom EU den 25 maj 2018, vill vi passa på att informera om hur dina personuppgifter hanteras hos Dental24, samt vilka rättigheter du har som prenumerant på Dental24s nyhetsbrev.

Vårt nyhetsbrev skickas ut varje vecka och ger dig en inblick i vad som händer inom tandvården. Här får du regelbunden uppdatering av odontologiska nyheter, vetenskapliga rön, kurser och event, platsannonser, myndighetsnotiser, företags- och produktinformation.

För att kunna skicka dessa nyhetsbrev använder vi oss av din e-postadress som finns lagrad hos oss så länge du fortsätter som prenumerant. Du kan när som helst välja att avsluta prenumerationen genom att klicka på länken för avanmälan som finns i varje nyhetsbrev.

Så länge dina uppgifter finns sparade hos oss kan du välja att begära ett utdrag på uppgifterna, alternativt att få dem ändrade eller raderade. Du har också rätt att vända dig till Datainspektionen om du har åsikter om hur uppgifterna sparas.

Dina personuppgifter kommer inte att lämnas ut till tredje part, föras över till land utanför EU eller behandlas för några andra ändamål an vad som anges ovan.

Om du önskar kontakta Dental24 med anledning av hanteringen av dina personuppgifter är du varmt välkommen att göra det på info@dental24.se

/Dental24
Per Ahlberg, VD och grundare

Läs också Dental24s Integritetspolicy

Taggar
Policy