Dpnova och Cervident går samman

Företagsnytt

Dpnova AB och Cervident AB har beslutat att slå samman verksamheterna för att skapa en stark leverantör av tandtekniska arbeten till privat och offentlig tandvård

Den accelererande teknikutvecklingen inom branschen och de ökande kraven bl.a. i form av kvalitetscertifiering ställer högre krav på framtidens tandtekniska laboratorier. Dessutom finns ett större behov från tandläkare att arbeta med en leverantör som kan erbjuda ett komplett sortiment, en högre grad av teknisk support, tillgänglighet och service samt säkra leveranser. Genom sammanslagningen kommer Dpnova och Cervident kunna möta dessa krav och dessutom erbjuda nya intressanta erbjudanden som underlättar arbetet för våra kunder.

 

Vi kommer fortsätta arbeta med våra kända varumärken, Dpnova och Cervident. Befintliga kunder kommer även framöver ha kontakt med sina etablerade teknikerkontakter på våra lab i Malmö, Göteborg, Stockholm och Jönköping.

 

I samband med sammanslagningen tillförs Dpnova nytt kapital som ger bolaget en stark finansiell ställning. Dpnova går också ur företagsrekonstruktionen.

 

Källa: Dpnova och Cervident

 

För ytterligare information kontakta:

Per Hallberg, Dpnova, 0708-49 44 00

Mikael Tindergård, Cervident, 0708-80 56 11

Taggar
Företagsnytt