Dr Lukasz Lassmann: Min kurs kan tillämpas direkt på måndag morgon!

UTBILDNING

Den polske tandläkaren Dr Lukasz Lassmann inleder SACD:s kurssäsong 2021-2022. Lassmann tillhör det nya yngre gardet av europeiska estetiskt inriktade tandläkare.

Sedan starten av sin yrkesbana har Lassmann specialiserat sig på bettrekonstruktioner och temporomandibulär dysfunktion, TMD. Lassmann lägger särskilt stor vikt vid minimalt invasiva behandlingstekniker. Han är en stark förespråkare av mikroskopet som arbetsredskap och arbetar efter ett holistiskt, tvärvetenskapligt förhållningssätt.

– Vi kommer att behandla fullständig bettrekonstruktion och vi kommer att diskutera munnens fysioterapi. Jag har lagt upp min kurs så att alla deltagare vet exakt vad som skall göras på måndag morgon, när de är tillbaka med sina patienter, säger Lukasz Lassmann.

Med på kursen kommer en fysioterapeut, för att bättre förmedla fysioterapins roll i bettrekonstruktion.

Till vardags leder Lassmann utbildningscentret Master Level i Polen, samt den egna Dental Sense-kliniken. Han är medlem i den polska akademin för estetisk tandvård och International Congress of Oral Implantologists.

Ett signum för Lassmanns föreläsningar på Master Level är spektakulära 3D-animationer, påkostade videoklipp och andra digitala visuella hjälpmedel.

 

Video och animationer

Kursdeltagarna i Stockholm får kanske inte se ett flygande dataanimerat kranium, som Lassmann visar på en av sina föreläsningar i Polen. De får å andra sidan ta del av två video-seminarier som förbereder dem inför kursen i Stockholm.

Lassmanns kurs ”Full Mouth Reconstruction” äger rum 14 -16 oktober på Clarion Hotel® Stockholm  i Stockholm. Utöver Lassmann blir det kurser av Cecilia Ömo, Max Andrup och Mathias Mehring samt fotokurs. Kursen inleder en svit på fem som syftar till att återupprätta kursdeltagarna efter pandemins minimala utbud på utbildning i kosmetisk tandvård. Senare i höst ges kurs med Douglas Terry. Nästa år ger Przemek & Brantvik, Nazariy Mykhaylyuk samt Jason Smithson kurser för SACD.

Källa: SACD

Taggar
UTBILDNING