Dr. Ronald Jackson föreläste för SACD

Företagsnytt

Swedish Academy of Cosmetic Dentistry, SACD som verkligen höjer ribban för excellent vidareutbildning med knorr på estetisk tandvård hade en bejublad höjdare fredag 14 mars med en uppföljande Hands-On kurs under lördagen.

Fredagen var besökt av ca 80 deltagare som tog del av föreläsarens alla praktiska tips. Alla fick med sig mycket användbara tips om både rutiner, kliniska tips och förslag på suveräna produkter från kända och helt nya tillverkare.

Hands-On delen under lördagen blev en succé där Dr. Jackson vägledde deltagarna i både anatomi som färg och karaktäriseringslära. Mycket användbar information.

Som regel är SACD-arrangemangen av mycket hög klass som bör besökas av fler tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker. Alla har mycket att ta med sig hem efter en kursdag. Ett medlemskap är inget krav men det gör inte ont att vara!

SACD har 14 sponsrande dentalföretag som också arrangerar en mindre utställning av aktuella produkter i anslutning till föreläsningarna. Uppskattat att se produkter som är omtalade. Stimulerande för säljarna att få beställningar på plats.

Nästa SACD arrangemang äger rum i Stockholm 26 – 27 september med den välkände Dr Stephen Chou som blev tandläkare efter att han utbildats till tandtekniker!

Därefter är det kurs i Göteborg med den fantastiske tandläkaren Galip Gürel som kan trolla fram estetiska slutresultat, 28 – 29 november berättar han för dig och alla andra hur han gör.

 

Sten Lagerstedt, DentMan AB

 

Om Dr Ronald Jacksson ››

Taggar
Företagsnytt