Dubbla glädjeskutt på Swedental!

Riksstämma/Swedental

Den här veckan är vi på Dental24 extra glada.
Dels för att vi ska få ta del av det allra senaste inom svensk tandvård, dels för att vi kommer fira vårt eget 10-årsjubileum! Allt sker på Odontologisk Riksstämma/ Swedental 14–16 november på Svenska Mässan i Göteborg.

Vi och våra skribenter är på bästa mingelhumör och ser fram emot att återigen sammanstråla med branschen. Mässan ger en aktuell bild av forskning och produktnyheter, med målet att göra den svenska tandhälsan till den bästa i världen. Förutom att rapportera i kommande nyhetsbrev hoppas vi självklart även att få träffa dig personligen där!

Här får vi alla en unik chans att bekanta sig med – och i många fall testa – produkter och teknik som vi tidigare kanske bara har sett på nätet. 

FUTURE LAB

Future Lab är en upplevelsetorg där besökare får vandra genom olika världar mot framtiden. Målsättningen är att besökaren ska bli medveten men också inspirerad och öppen för de möjligheter och utmaningar som kommer.
.
På bilden demonstrerar Professor Per Vult von Steyern,  och Jan Jerne från Nobel Biocare borrning för implantat med X-Guide, en robotliknande utrustning från Nobel Biocare.

Den röda tråden i år är digitaliseringen i tandvården och samhället. Utställarna visar allt från digitalstödd framställning av restaurativa ersättningar – till intraorala scanners, digital informationsinhämtning och utbildning, digitalstödda behandlingsmetoder samt kommunikation med medarbetare.

Därtill kommer flera efterfrågade föreläsningar om den senaste forskningen inom teknik, exempelvis: Vad är artificiellt lärande och hur använder vi det inom tandvården?

Plocka dina favoriter från ett digert utbud av seminarier och kvällsevenemang – och återkom till jobbet några erfarenheter rikare!