eTand – modernt verktyg som ökar patientservicen och minskar administrationen

PRODUKTNYHET

I AlmaSofts modul eTand kan patienten boka tid och själv skriva in sin hälsodeklaration online före besöket. Tandvårdspersonalen slipper samtidigt tidskrävande administration.

Öppet dygnet runt

På de över hundra ALMA-kliniker som idag har eTand är receptionen öppen dygnet runt. Patienterna kan själva administrera sina personuppgifter, boka och boka om sina tider och fylla i sin anamnes. De lägger in sina uppgifter så som de är vana vid när de t ex bokar flyg eller hotell.

Funktionerna i eTand byggs in på klinikens hemsida eller används fristående. Även om patienterna sköter mycket själva har kliniken full kontroll och avgör exempelvis vilka tider som går att boka.

Ingen telefonkö

På kliniken minskar antalet telefonsamtal och personalen får mer tid för vård av patienterna. När patienterna gör sina hälsodeklarationer i lugn och ro i förväg får kliniken också säkrare information om de mediciner patienten använder. Dessutom är hälsodeklarationen redan signerad, eftersom patienterna har loggat in på Mina sidor i eTand.

Undersökningsprotokoll på nätet

Tandhygienister och patienter har extra mycket nytta av eTand tack vare att undersökningsprotokollet kan publiceras i eTand. Patienten kan se vad tandhygienisten menade med att borsta mer noggrant på vissa tänder och har också tillgång till kostråd mm.

Tandvårdsräkningen och kostnadsförslag kan också nås via eTand.

Nya patienter

Med eTand på webben når kliniken ut till den yngre patientgrupp som har för vana att gör det mesta på webben. De kan registrera sig och boka sin första tid enbart genom att de hittar hemsidan och klicka på ”Ny patient”.

Länk till demosida för eTand samt film:

http://www.almasoft.se/Demohemsidan/

http://www.almasoft.se/Demohemsidan/almasoft.shtml

Källa: AlmaSoft

Demo eTand

Taggar
PRODUKTNYHET