Farid Akhlaghi ny krönikör på Dental24

Aktuellt

Tandläkare Farid Akhlaghi hälsas välkommen som krönikör på Dental24. Farid är specialist i parodontologi och har stort intresse och erfarenhet av minimalinvasiva behandlingar. Under mer än femton år var Farid en av tandläkarna i gruppen runt Sverker Toreskog på Landalakliniken i Göteborg.

Vilka frågor har du tänkt skriva om?

– Jag ser fram emot att dela mina tankar med Dental24s läsare och jag kommer förstås att berätta om hur jag arbetar med minimalinvasiva lösningar och vad de betyder för patienterna. I det sammanhanget ser jag det som min uppgift att föra vidare det arv jag har från mina femton år med Sverker Toreskog, parat med mina egna erfarenheter.

Farid brinner också för utbildningsfrågor och är engagerad i kursgivning som föreläsare i Sverige och internationellt. Han har även åtagit sig flera andra uppdrag, bl a som ordförande för Göteborgs Tandläkare-Sällskap och ledamot i sektorsrådet för Odontologi i Västra Götalandsregionen.

Farid Akhlaghi har varit verksam som tandläkare i 26 år. Han tog sin tandläkarexamen vid Göteborgs universitet 1991. I snart 20 år har han arbetat på Landalakliniken i Göteborg där han också är verksamhetsansvarig. Farid är en av initiativtagarna till Sverkerfonden.

– På fredag den 10 februari arrangerar vi Sverkerdagen med föreläsningar till minne av Sverker Toreskog på Göteborgs Tandläkare-Sällskap (GTS). Då kommer bland andra två av vinnarna av Sverkerpriset 2016, tandteknikerna Åsa Sjöholm och Przemek Seweryniak, att föreläsa, berättar Farid.

Vi ser fram emot att höra mer om det och andra odontologiska frågor och händelser i Farids kommande krönikor. Mycket välkommen!

 

/Berättat för
Gunilla Ekholtz
Skribent Dental24

 

 

Taggar
Aktuellt