Generalsekreterare Eva Andersson lämnar Privattandläkarna för nya utmaningar.

Personnytt

Eva har varit anställd sedan 2006 och lett Privattandläkarnas omfattande utvecklingsarbete för att förbättra förutsättningarna för den privata tandvårdsbranschen.

– Tiden hos Privattandläkarna har varit intensiv och rolig. Aldrig har marknadsvillkoren och förutsättningarna för den privata tandvården varit bättre, säger Eva Andersson.

– De förbättrade relationerna till politiker, myndigheter och beslutsfattare som Privattandläkarnas utvecklingsarbete lett till, har varit och kommer att vara till stor nytta för branschen i den fortsatta utvecklingen. Även det förbättrade samarbetet mellan privat och offentlig tandvård är en utveckling som jag är stolt över att ha fått vara en del av, fortsätter Eva Andersson.

– Nu känns det dock som rätt tid att lämna över till nya krafter – dels i och med att det uppdrag som jag fick när jag började går i mål nu i höst och dels för att vi har en stabil politisk situation med gott om tid till nästa valår. När jag nu går vidare till nya utmaningar vill jag rikta ett stort tack till alla medlemmar för tiden som varit, avslutar Eva Andersson.

– Eva Andersson har som generalsekreterare utvecklat Privattandläkarna mot den moderna och professionella branschorganisation vi under lång tid strävat efter. Under Evas ledning har många viktiga förändringar genomförts och många viktiga kontakter knutits för ökad medlemsnytta. Tack vare Eva kan medlemmarna i Privattandläkarna se framtiden an med tillförsikt, säger Anders Mohlin, styrelseordförande i Privattandläkarna.

Styrelsen vill på medlemmarnas vägnar tacka Eva för väl utfört uppdrag och önskar henne all lycka i sin fortsatta karriär.

Eva kommer fram till 14 oktober att bistå styrelsen i överlämningsprocessen för att tillsammans säkerställa en smidig övergång. Rekryteringsprocessen av en ny generalsekreterare inleds av styrelsen inom kort.

 

Källa: PTL

Taggar
Personnytt