Hans-Christian Weinhold tar över ledarskapet på Ivoclar Vivadent Nordic

Personnytt

Björn Hagman har gått i pension efter nästan 25 år som General Manager på Ivoclar Vivadent Nordic. Idag tar Hans-Christian Weinhold över ledningen av företaget.

Hans-Christian Weinhold kommer närmast från Ivoclar Vivadents huvudkontor i Schaan där han var Professional Service Manager. Innan dess har han arbetat som tandläkare i Norge under fyra år. Hans-Christian är 37 år och har fyra barn.

Hans-Christian ser fram emot att fortsätta det framgångsrika arbetet på Ivoclar Vivadent Nordic samt utveckla verksamheten med många nya spännande produkter och processer inom områdena Clinical, Technical och det nya affärsområdet Digital.

Hans-Christian Weinhold

Om Ivoclar Vivadent

Ivoclar Vivadent, med huvudkontor i Schaan, Liechtenstein, är en av världens ledande tillverkare av innovativa materialsystem för högkvalitativa dentala ersättningar och restaurationer. Företagets framgång grundar sig på en omfattande portfölj av produkter och system, stor kompetens inom forskning och utveckling, samt ett tydligt engagemang för utbildning och utveckling. Företaget har helägda dotterbolag i 25 länder och sysselsätter omkring 3300 personer världen över. För den nordiska marknaden finns en sälj / marknadsorganisation med 20 personer och kontor i Solna. Mer information om Ivoclar Vivadent finns tillgänglig på www.ivoclarvivadent.com.

 

Källa: Ivoclar Vivadent

Taggar
Personnytt