Happident satsar på specialisttjänster inom endodonti- apikalkirurg- parodontal- och periimplantitbehandlingar

Företagsnytt

Happident satsar på specialisttjänster inom endodonti- och apikalkirurgibehandlingar samt parodontal- och periimplantitbehandlingar. Som ett led i denna satsning har Happident rekryterat Tom Lindholm, docent och specialisttandläkare inom oralkirurgi.

Efter grundutbildningen (1989) på Karolinska disputerade Tom år 1995 i användning av benersättningsmaterial i bendefekter och fortsatte sedan med forskning under flera år. De senaste åren har han aktivt fungerat som utbildare inom implantologi och käkkirurgi och han är även aktiv inom ITI (International Team Of Implantology). Efter många år som universitetslärare på olika universitet i USA, Kanada och Finland arbetar Tom nu enbart i privat regi och är nu verksam vid specialistkliniken Happident Stureplan i Stockholm.

Toms ledstjärna i patientbehandlingen är kommunikation – en patient som vet vad behandlingen går ut på blir ofta nöjd med den!”

Happident Stureplan (fd Aurakliniken) är en specialisttandvårdsklinik i linje med Happidents unika ”klustermodell”.

I storstadsregionerna Stockholm/Uppsala, Göteborg och Malmö samlar Happident några av de mest erfarna och kompetenta specialisterna och nischtandläkarna i Sverige till HUB-kliniker.

Vid dessa HUB kliniker erbjuds egna patienter såväl som branschkollegors patienter hjälp med specialistbehandlingar inom endodonti- och apikalkirurgibehandlingar samt parodontal- och periimplantitbehandlingar. Vid klinikerna utförs även implantat och övriga kirurgiska behandlingar. Kötiderna är ca 2-4 veckor och akuta fall har naturligtvis förtur. Remittenter är välkomna att kontakta Happidents specialisttandläkare via mail: remiss@happident.se

Källa: Happident

Taggar
Företagsnytt