Hejco byter namn till Clinic Dress

Företagsnytt

Sedan 1954 har HEJCO utvecklat och designat kläder som gjort våra kunders arbetsdagar lite lättare.

Det tänker vi fortsätta att göra i många år till. Men Hejco är också en del av något större, vi ingår i Kwintet-koncernen som är Europas ledande tillverkare av arbetskläder. Det ger oss trygghet och resurser att fortsätta vara bäst på det vi gör. Inom Kwintet har liknande sortiment för friskvård, sjukvård och omsorg funnits hos olika märken i olika länder. Nu gör vi yrkeslivet lite lättare för oss och våra internationella kunder – vi byter namn till Clinic Dress i alla länder.

Den stora fördelen för dig är att du får behålla allt du uppskattade med Hejco men du får också tillgång till godbitarna från vårt systerföretags sortiment. Du får ännu mer att välja på, både vad gäller modeller och prisbilder. Dessutom kan vi göra större serier av plagg och på så sätt fortsätta att ge dig attraktiva priser även i framtiden.

För oss på Hejco, förlåt Clinic Dress, är detta inte någon dramatisk förändring. Vi är samma människor som kommer att fortsätta ta fram nya plagg och färger i nära samarbete med våra kunder och användare. Vi byter namn och du får ännu större sortiment att välja ur. Inte så tokigt. Det är ett sätt för oss att visa att vi bryr oss om människorna som bryr sig om andra.

Källa: Hejco numera Clinic Dress

Taggar
Företagsnytt