Investera i dig själv och din mottagning

Ny kurskatalog

Varje år lägger vi pengar på att göra fint i hemmet, serva bilen, plantera lökar eller köpa nya kläder. Men hur mycket tid och pengar lägger vi faktiskt ner på vår egen kompetensutveckling?

Gör en investering i höst och bli ännu lite bättre än vad du redan är genom att fördjupa dig i ett ämne som intresserar dig!

Nu har vi på Praktikertjänst släppt hösten kurskatalog och i den kan du hitta kurser som t,ex. Bettfysiologi – på ett enkelt sätt, en endagskurs som syftar till att du som lär dig att arbeta mer med dessa patienter genom ett förenklat system för undersökning och behandling, föreläsare är Bengt Wenneberg professor i klinisk bettfysiologi.

Eller varför inte kursen Karius och Baktus med föreläsaren Svante Twetman, professor  på Köpenhamns universitet. I denna kurs får ni uppdatera era praktiska och teoretiska kunskaper kring det kariesförebyggande arbetet i alla åldrar men med fokus på barn och ungdom.

Vill ni få en bra start på hösten kan vi rekommendera dig att ta med hela teamet och följa med på vår Kick-off. I år fokuserar vi på det konkurrenskraftiga teamet och på framtidsspaning,om att behålla kvalitet, glädje och effektivitet i en föränderlig tillvaro. Kick-offen är i charmiga Vilnius och ni kommer få ta del av Göran Adlén, Torkil Sköld, Anna Larsson och Elizabeth Kuylenstierna under dagarna och så självklart trevligt umgänge på kvällarna.

Så fundera vad ni skulle behöva utveckla er inom, uppdatera er om eller inspireras av i höst. Titta i vår kurskatalog och boka en kurs.

Praktikertjänst Utbildning satsar på en genomtänkt kompetensutveckling för samtliga yrkeskategorier inom tandvården, med efterutbildningar av både klinisk och icke klinisk karaktär.

De flesta av kurserna är öppna för alla, både offentlig och privat tandvårdspersonal.

Till alla Praktikertjänsts kurser >>

 

Källa: Praktikertjänst