M-Tec certifierad för Ivoclar Vivadent och återförsäljare för 3shape

Företagsnytt

Under sommaren har M-Tec Dentals CAD/CAM produktion OpenMill genomgått produktions- och kvalitetskontroller av IvoclarVivadent och är nu är certifierade för produktion av IPS e.max CAD, IPS empress CAD och Telio.

M-Tec Dental har redan börjat leverera ut de första IPS e.max by OpenMill. Produkterna framställs fram till blåstadium och färdigställs sedan på laboratorium med målningstekniken för att sedan sintras i en vanlig porslinsugn eller med porslin efter sintringsprocessen. Kvaliteten blir mycket hög där fullanatomikronor framställs med väldig hög detaljrikedom.

M-Tec Dental återförsäljare av 3shape

M-Tec Dental också blivit återförsäljare av 3shapes nya teknikrevolutionerande intra-orala scanner Trios.  En munscanner som är lätt att använda med smidigt munstycke, kräver inget spray och filmar med 3shapes patenterade höghastighetsbildtagning. Endast ett klick behövs så börjar 3000 bilder i sekunden tas och en normal kvadrant med preparationsscanning, motbitning och index tar ca 3 minuter i total tidsåtgång. Även 3shapes användarvänliga mjukvara är så klart integrerad i systemet.

Välkommen att kontakta oss för demonstration på klinik!

m_tec

Taggar
Företagsnytt