Nobel Biocare lanserar keramiska implantat

PRODUKTNYHET

I partnerskap med Dentalpoint AG har Nobel Biocare utvecklat en metallfri, tvådelad implantatlösning i zirkonium. Lanseringen sker i början av 2018.

Nobel Biocare lanserar den allra första helt metallfria, tvådelade implantatlösningen i zirkonium med intern anslutning

”Nobel Biocare har under många år aktivt forskat på tandimplantatsteknik i keramik”, säger Hans Geiselhöringer, President Nobel Biocare.

”I Dentalpoint AG har vi nu hittat en partner och en lösning som uppfyller de höga krav som vi och våra kunder ställer. Som ett resultat av detta partnerskap kommer Nobel Biocares kunder snart att kunna erbjuda sina patienter den allra första helt metallfria skruvretinerade tvådelade implantatlösningen med intern anslutning. Detta är det perfekta tillskottet till vårt redan omfattande utbud av lösningar som bidrar till att bibehålla god hälsa i vävnader och levererar hållbar estetik. ”

Innovationerna från Dentalpoint AG har utvecklats för att hjälpa kliniker att möta patientens efterfrågan på metallfria lösningar och högklassig estetik. Schweiziska Dentalpoint AG är ledande inom keramiska implantat med varumärket ZERAMEX®.

 

Källa: Pressrelease

Taggar
PRODUKTNYHET