Ny koncernchef i Dentsply Sirona

Personnytt

Amerikanen Donald M. Casey Jr. har utsetts till ny koncernchef i Dentsply Sirona. Han är också medlem i koncernens styrelse

Don M. Casey har stor erfarenhet inom global tillverkning, produktutveckling och distribution av medicintekniska produkter och teknik. Vidare har han en stark dokumenterad bakgrund inom ledning av globala sjukvårdsföretag och samarbeten med sjukvårdspersonal vilket kommer att vara avgörande för Dentsply Sirona som ska fortsätta genomförandet av sin tillväxtstrategi, öka innovationstakten och utveckla tandvården.

”Jag tror verkligen att Dentsply Sirona har rätt förutsättningar för att hjälpa våra kunder genom att erbjuda globala helhetslösningar. Jag ser fram emot att arbeta med de tusentals dedikerade medarbetare som driver tillväxt på denna attraktiva marknad, att bygga på vår position som den erkända marknadsledaren inom dentalindustrin och att ge tandläkare möjlighet att tillhandahålla bättre, säkrare och snabbare tandvård över hela världen”, säger Don M. Casey.

Casey har mer än trettio års erfarenhet inom global hälsovård, bl a från företagen Cardinal Health och Johnson & Johnson.

 

Källa: Pressrelease

 

Taggar
Personnytt