Ny väntrums-TV I Procast Medias fotspår…

Företagsnytt

Nordisk Väntrums-TV AB, som i våras tog över konkursboet efter Procast Media, har nu startat sändningarna av en ny väntrumskanal. Alla Procast Medias tidigare kunder har nu fått en gratiskanal och de som önskar kan prenumerera på en mer komplett premiumkanal.

 

NVTV levererar specialanpassade TV-sändningar till väntrum och behandlingsrum hos tandläkare och andra vårdgivare.

Bolaget samarbetar med Visual Art, Sveriges ledande aktör inom digitala media med bl a McDonald’s och ICA på kundlistan, som nu sköter driften av NVTV:s två kanaler.

Samtliga 850 kliniker som tidigare var kunder till Procast Media får nu helt gratis en TV-kanal med underhållande filmklipp och allmänbildning. De kliniker som så önskar kan prenumerera på NVTV:s premiumkanal som dessutom innehåller nyheter, väder och sport. Kunden kan även enkelt via en hemsida lägga upp och redigera egna informationssidor eller presentationer som visas i kanalen.

”Det känns roligt att kunna leverera en tjänst som uppskattas så mycket av såväl vårdgivare som patienter. Vi har redan fått många nya kunder och ser fram emot ett givande samarbete med kliniker och annonsörer”, säger Brodde Wetter, VD för Nordisk Väntrums-TV.

Nordisk Väntrums-TV AB ägs av Brodde Wetter och Lars Lindgren. Brodde Wetter är civilingenjör från Chalmers och civilekonom. Han har tidigare startat och varit VD för Vasasensor AB.

Lars Lindgren är civilekonom från Handelshögskolan och grundade Svenska Riskkapitalföreningen 1984. Han är delägare i ett dussintal företag inom telekom, media och Internet.

Taggar
Företagsnytt