Ny VD på Unident

Företagsnytt

FÖRETAGSNYTT: Fredrik Paulsson, magisterekonom ursprungligen från Nyköping har jobbat de senaste 18 åren på Unident, senast som Chief Procurement Manager.

– Jag är mycket glad över förtroendet och utmaningen och det skall bli väldigt roligt att kliva in i rollen som VD för Unident. Jag har nästan varit med sedan starten och vet att våra erbjudanden idag är bredare och starkare än någonsin. Strategin är lagd och vi håller utlagd kurs med god vind i seglen. Fokus kommer att ligga på en fortsatt tillväxt i kombination med bibehållen kvalitet i våra åtaganden , säger Fredrik Paulsson.

Det saknas inte utmaningar på den Skandinaviska dentalmarknaden. Lyckas vi navigera rätt bedömer jag att förutsättningarna är mycket goda för en fortsatt framgång för Unident, säger Fredrik.

– Det känns mycket bra med denna styrning, säger Marcus Nordwall. Som koncernchef kommer jag fortsätta driva den förändring och det nytänkande som Unident är känt för, samtidigt som vi får in en VD med rötterna väl förankrade i Unidents företagskultur.

 

Källa: Unident

Taggar
Företagsnytt