Nytt avsnitt av podcasten Blodad Tand: ”Digitalize now?”

Podcast

Dags för det femte avsnittet av Blodad tand. Denna gång med Michael Braian som gäst! Michael är tandläkare, tandtekniker och doktorand på avdelningen för oral protetik på Malmö tandvårdshögskola. Michael berättar om sina specialområden intraoral scanning och 3D-printning. Något som många av oss vill nosa på fast vi kanske inte riktigt vet var vi står idag.

Hur mycket underlättar och förbättrar egentligen de digitala teknikerna vårt jobb? Hur ser framtiden ut? När kan vi slänga ut avtrycksmaterialet från våra kliniker? Detta och mycket annat kommer ni att kunna lyssna på i avsnittet ”Digitalize now?”.

Vi tror att detta avsnitt kommer att väcka intresse och kanske även följdfrågor hos många av våra lyssnare och vi tänkte ha ett uppföljningsavsnitt längre fram där vi besvara era frågor angående den digitala utvecklingen inom tandvården. Så när ni lyssnar på ”Digitalize now?” får ni gärna skriva ner era frågor kring detta heta område och sedan skicka dem till oss. Antingen på FB, Instagram eller på www.blodadtand.com.

Trevlig lyssning! Klicka dig vidare och öppna i ITunes eller använd Podcaster-appen. Prenumerera gärna på denna podcast!

Blodad Tand
By Nicole Winitsky och Melvin Sohrabi
Till podden Blodad Tand >>

Taggar
Podcast