Nytt koncept för den danska dentalmässan

KONFERENS & MÄSSA

I många år var SCANDEFA i Bella Center, Köpenhamn känd som den stora dentalmässan i Danmark. Nu har mässan fått ett nytt koncept och nytt namn: Tandfaglige dage 2019. (Dental Days på engelska).

I det nya koncept kommer alla kurser att köras i utställningshallarna, i antingen slutna eller öppna utrymmen. Därmed integreras mässa och kurser, så att besökarna får en helt ny upplevelse.

”Tandfaglige Dage fortsätter att vara ett universeum, som erbjuder up-to-date kunskap för hela klinikteamet, aktuella föreläsare och en inspirerande mäss-stämning, där man kan se och uppleva nyheter inom dentalbranchen. Det nya är hur man upplever det”, säger Sören Lindquist, Exhibition Manager på Bella Center Köpenhamn.

”På den tidigare mässan fanns ingen direkt koppling mellan kurser och mässa. Ganska många som var på kurs besökte självklart också mässan, men det omvända gällde inte. Så, var man ”bara” besökare på mässan, var det inte direkt naturligt att delta på kurserna. Det nya konceptet har gjort detta mycket lättare och mer naturligt, eftersom allt äger rum i samma utrymmen – som även har erbjudanden om gratis kurser,” fortsätter Lindquist.

Det kostar inget att uppleva mässan på Tandfaglige dage. Man måste bara registrera sig, antingen hemifrån för att spara tid vid ankomst, eller vid ingången. Är man intresserad av att delta på kurserna, kan man ta reda på programmet på mässans hemsida

Här finns också information om vem som ställer ut och annat.

Arrangören ser fram emot att välkomna till två dager på Tandfaglige dage 2019 med massor av inspiration, ny kunskap och en paus från vardagen som kan njutas tillsammans med kollegor i Köpenhamn.

Tandfaglige dage i Bella Center, Köpenhamn 4 – 5 april 2019

Källa: Bella Center, Köpenhamn