Oral Care expanderar

Företagsförvärv

Oral Care har förvärvat ytterligare två kliniker i centrala Stockholm. Samtidigt flyttar fyra tandläkare sina verksamheter till några av företagets befintliga kliniker och blir en del av Oral Care. Ett alternativ som passar mindre kliniker som önskar sälja sin verksamhet. 

Narvakliniken

Narvakliniken ligger på Narvavägen 12 i Stockholm och har 6 behandlingsrum. Säljare är tandläkare Sylvia Tomala som drivit kliniken i 15 år och kommer fortsatt vara verksam på kliniken. ”Jag har under en tid sökt en partner som tillsammans med mig kan bygga vidare och ta nästa steg. Oral Care kändes som det bästa alternativet för mig då vi hade samma syn på hur vi ska vidareutveckla kliniken.”

Vi är glada över att Narvakliniken nu är en del av Oral Care. Narvakliniken är en exklusiv klinik i centrala Stockholm med generösa lokaler och vi har redan ett stort intresse från tandläkare som vill flytta sina verksamheter till Narvakliniken och vara en del av Oral Cares fortsatta expansion”, säger Jonas Uhrström, regionsansvarig på Oral Care.

Tandläkarkajutan

Tandläkarkajutan ligger på Odengatan 81 och har 3 behandlingsrum. Säljare är tandläkare Lena och Per Svahn som drivit kliniken sedan 1995. Både Lena och Per kommer vara fortsatt verksamma på kliniken, men över tid i något mindre omfattning. ”Oral Care förvärvade min brors klinik i Göteborg för några år sedan, så jag visste att Oral Care fokuserar på kvalité och sätter personal och patienterna i första rummet. Därför är vi extra glada över att ha kommit överens med Oral Care.”

”Tandläkarkajutan är en mycket centralt belägen klinik med stort fokus på kvalité och har stor kunskap inom protetik. Vi ser fram emot att arbeta vidare med Per och Lena samt deras personal och önskar dem välkomna till Oral Care, säger Jonas Uhrström.

Tandläkare som valt att flytta sina kliniker till Oral Care den senaste tiden:

  • Lena Anderson flyttar sin verksamhet från Götgatan 99 till Oral Care Västermalm på Kronobergsgatan 43.
  • Mats Lundén, Stureplan 6, flyttar sin verksamhet till vår nyligen förvärvade klinik på Narvavägen 12.
  • Tdl Jan Herbertsson flyttar sin verksamhet på Almtorget till Oral Care Gustav Adolfs Torg i Malmö.
  • KES Dental i Göteborg flyttar sin verksamhet till Oral Cares mottagning på Arkivgatan 1 i centrala Göteborg.

Samtliga tandläkare fortsätter att vara verksamma hos Oral Care.

 

Källa: Oral Care