Oral Care förvärvar Särö Tandvård

Företagsnytt

Särö Tandvård utanför Göteborg har förvärvats av tandvårdskedjan Oral Care. Oral Care har sedan tidigare ett flertal kliniker i Stockholm, Roslags-Näsby, Göteborg, Mjölby och Kristianstad.

Särö Tandvård kommer att drivas vidare i samma anda som tidigare och blir nu en del av en större tandvårdskedja. Särö Tandvård har 8 behandlingsrum, har funnits sedan 1990 och omsatte ca 20 miljoner 2016. Mottagningens patienter kommer även i fortsättningen att möta samma personal som tidigare.

– Vi vill bidra med kraften i en större kedja för att fortsätta vara en ledande tandvårdsaktör i framtiden. Genom att vara en del i en kedja stärker Särö Tandvård verksamheten och ger personalen på plats tillgång till ytterligare resurser för den vård och service vi erbjuder våra patienter, säger Stefan Kullgren, ansvarig för Oral Cares klinikmottagningar.

Lennarth Edsmyr, som varit delägare i Särö Tandvård och har mångårig erfarenhet som tandläkare, menar att det är positivt att bli en del av en större organisation som avlastar administrativt och stöttar i arbetet med kvalitetsutvecklingen. Det ger oss tandläkare mer tid för patienterna och resurser att fortsätta utveckla framtidens tandvård i Särö.

 

Oral Care är också Sveriges största vårdgivare inom mobil hemtandvård med verksamheter i Stockholm, Västra Götaland, Skåne, Blekinge, Sörmland, Östergötland, Uppsala och Halland.

Källa: Pressmeddelande Oral Care

Taggar
Företagsnytt