Praktikertjänsts nya kurskatalog för hösten 2015

Aktuellt

UTBILDNING: Nu är Praktikertjänsts nya utbildningsprogram för alla inom tandvård, med nytt format, släppt och kurskatalogen beräknas nå brevlådorna i början av mars. Det går redan nu bra att anmäla till kurser på Praktikertjänsts webbplats. Många av kurserna är öppna för alla, oavsett för vem man arbetar inom tandvården.

– För hösten 2015 har vi breddat utbudet av utbildningar ytterligare, så att alla ska hitta något intressant. Det finns verkligen något som passar alla inom tandvården, säger Walter Schaller, utbildningsansvarig på Praktikertjänst.

Den nya kurskatalogen har ett nytt format, med mer utförlig information digitalt på koncernwebben och du kan redan nu läsa katalogen och anmäla dig till kurser på Praktikertjänsts webbplats.

Nyheter för hösten 2015 är bland annat ”Dentaloalveolär kirurgi i allmänpraktiken”, en ny kurs med Bodil Lund och Carina Krüger Weiner som på ett systematiskt och utförlig sätt belyser alla aspekter i frågan. Därutöver finns nyheterna ”Protetik och parodontologi” med Pernilla Larsson Gran och Carin Starkhammar Johansson samt ”Kirurgi och internmedicin” med Maths Ericsson Belinetto och Jahan Abati.

– Jag vill rikta ett stort tack till alla som delat med sig av idéer för att utveckla kurskatalogen. Och jag vill önska alla varmt välkomna att gå en kurs med oss, säger Walter Schaller. walter-schaller_192x288

Källa: Praktikertjänst

Taggar
Aktuellt