Primescan: Ny intraoral scanner från Dentsply Sirona

PRODUKTNYHET

Enklare, snabbare och mer exakt än någonsin tidigare - Primescan är den nya intraorala scannern från Dentsply Sirona som möjliggör digitala avtryck av hela käken med högsta precision. Scanningen introducerar många fler möjligheter för användarna.

Primescan skapades för flera digitala arbetsflöden – med laboratoriet i direkt anslutning till kliniken, med CEREC eller i samarbete med externa partners. De sömlösa, validerade och öppna arbetsflödena förenklar processen avsevärt genom GDPR-säkrade flöden och erbjuder tandläkare den flexibilitet de önskar.

Scanna upp till 20 millimeter i djup

Med Primescans högupplösta sensorer och kortvågsljus, behandlas upp till en miljon 3D-punkter per sekund. Tandytor och proximala områden scannas smidigt, även vid scanning av svårt åtkomliga områden. Metallkonstruktioner och djupa subgingivala preparationer är inget hinder och läses av på samma enkla sätt. Med andra ord säkerställer Primescan en väldetaljerad 3D-modell.

Helt ny AC-enhet

En integrerad enhet – med ditt val av kamera. Den helt nya Omnicam 2.0 eller den nya, revolutionerande Primescan – två toppmoderna intraorala scannrar på samma intuitiva plattform, tillgängliga för digitala avtryck och/eller direktproduktion. För att följa scanningen smidigt och enkelt, samt för att kunna se modellen omedelbart, har AC-enheten en modern touchscreen. Denna ger möjlighet att vrida och vända på skärmen utefter behov för att säkerställa önskad ergonomisk position och är även idealisk i dialog med patienten. Den intuitiva funktionen och höga komfortnivån märker man redan från start vilket även ger patienten en mer uppskattad upplevelse.

Primescan och Omnicam lyckas överträffa kraven som ställs på hygienrutiner. Tack vare dess släta ytor hos både scannrarna och AC-enheten säkerställs att krav på hygien fulländas säkert, snabbt och enkelt.

Maximal flexibilitet för vidare bearbetning av de scannade bilderna

Den nyutvecklade Connect Case Center Inbox gör det möjligt för laboratorier runt om i världen att ansluta sig till Connect Case Center. I processen kan scandata från både Primescan och Omnicam enkelt tas emot för vidare bearbetning i önskade program och arbetsflöden. Restorationen kan alternativt planeras och tillverkas i kliniken med hjälp av CEREC Software 5, med sin tilltalande nya design, Artificial Intelligence, touchfunktion och märkbart förbättrade skärmupplösning.

Enjoy the scan.

Läs mer på: dentsplysirona.com/primescan eller kontakta Dentsply Sirona eller vår certifierade partner DAB Dental.

Besök Dental Sirona på IDS 2019 Hall 10.2 & 11.2

Dina lokala Dentsply Sirona specialister

Abbas Bozkurt (Norra Sverige)

Abbas.Bozkurt@dentsplysirona.com

+46 70 641 77 34

Håkan Wiberg (Södra Sverige)

Hakan.Wiberg@dentsplysirona.com

+46 70 260 48 11

 

Källa: Dentsply Sirona

Taggar
PRODUKTNYHET