Professionell bakteriekontroll vid hög kariesrisk

PRODUKTNYHET

Skyddslacket Cervitec Plus är åter tillgängligt.
Cervitec Plus är ett skyddslack som innehåller 1% klorhexidin och 1% tymol och används för professionell bakteriekontroll på patienter med hög kariesrisk. Lacket ger ett intensivskydd på riskområden och är också lämpligt att använda till att upprätthålla hög kvalitet på restaurationer.

 

Lacksystemet Cervitec Plus innehåller en kliniskt testad kombination av aktiva substanser, inklusive klorhexidin och tymol. Det skyddar utsatta rotytor och minskar bakterieaktiviteten på tänderna. Det klara lacket appliceras exakt där det behövs, både tänder och dentala restaurationer får ett långtidsskydd.

Cervitec Plus: Tub och single-dos med applikator

Avancerat skydd för riskområden
Cervitec Plus ger ett intensivskydd på särskilt utsatta ytor: t.ex. blottade rotytor, approximalområden och områden runt implantatunderstödda restaurationer samt kronor och broar.

Produktfamiljen är komplett
Skyddslacket utökar Cervitec-produktfamiljen, som består av skyddslacket Cervitec F, munvårdsgelen Cervitec Gel och munsköljningen Cervitec Liquid. Samtliga produkter i Cervitec-familjen bidrar väsentligt till att hålla tänder, kronor, broar, implantat och avtagbara proteser i god kondition under lång tid.

Cervitec Plus finns tillgänglig som ekonomisk doserbar tub samt i individuella singledoser.

Cervitec® är ett registrerat varumärke från Ivoclar Vivadent AG.

Källa: Ivoclar Vivadent

Taggar
PRODUKTNYHET