”Sveriges Vackraste Leende”

Företagsnytt

Lets Dance-aktuella Maria Montazami är ansiktet utåt för City Dentals tävling ”Sveriges Vackraste Leende”.

 

 

Sveriges Vackraste Leende, en tävling där deltagare skickar in bilder på sitt eller någon bekants leende. Arrangörer för tävlingen är den Stockholmsbaserade tandläkarkliniken City Dental och ansiktet utåt är ingen mindre än Hollywoodfrun och Let´s Dance-aktuella Maria Montazami.

 

– Maria Montazami har blivit väldigt folkkär i Sverige. Hon är en mycket positiv person som många gillar och har spridit många leenden i svenska hem sedan hon började med Svenska Hollywoodfruar. Maria kändes därför som det självklara valet när vi började prata om att ha ett ansikte utåt för tävlingen, säger Mattias Santesson VD och grundare av City Dental

 

Tävlingsbidragen kommer att skickas in genom appen Scoopshot. De bilder med flest röster går vidare till final där en jury bestående av Maria Montazami, Mattias Santesson (VD på City Dental) samt en professionell fotograf utser den slutgiltiga vinnaren. Vinnaren kommer att presenteras i Metro i slutet på maj. Utöver titeln ”Sveriges Vackraste Leende” vinner personen även 10 000 kronor.

 

– Vi hoppas på många deltagare och vi räknar med att deltagarna kommer vara allt från 1-100 år gamla. Vi vill inte bara se raka perfekta leenden utan leenden som får andra att le, säger Mattias

 

För att titta på tävlingsbidragen kan ni gå in på kampanjsajten sverigesvackrasteleende.se eller City Dentals facebooksida.

 

Källa: City Dental

Taggar
Företagsnytt