SCANDEFA firar 50 år

KONFERENS & MÄSSA

Dentalmässan hålls den 27-28 april 2017 på Bella Center Copenhagen tillsammans med utbildningsevenemanget ”Årskursus”.

SCANDEFA är en av Europas äldsta och också en av Skandinaviens största mässor för dental utrustning. Mässan har sin styrka i att den äger rum i Bella Center tillsammans med ”Årskursus” – det stora utbildningsevenemanget för tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister.

Således blir SCANDEFA en samlingspunkt för hela branschen en gång om året, inte bara för besökare från Danmark utan också från Sverige, och i synnerhet från södra och mellersta Sverige där man ser ett besök på SCANDEFA som årets klinikresa, gärna kombinerat med social samvaro i Köpenhamns nattliv.

Målet är att SCANDEFA ska behålla sin roll som den årliga mötesplatsen för industrin, där besökarna kombinerar en eller flera utbildningsdagar med ett besök på mässan för att få inspiration från nya produkter, träffa leverantörer och nätverka med branschkollegor.

Søren Lindquist, som är ansvarig för SCANDEFA på Bella Center räknar även i år med mer än 8000 professionella besökare under två spännande dagar fyllda med inspiration, lärande och nätverk.

Källa: SCANDEFA