Se hela människan! Framtiden ligger i helheten, Swedental i Göteborg

Mässnytt / Riksstämman

Temat på årets Odontologiska Riksstämma syftar till att sätta tandvård och tandhälsa i ett sammanhang av allmän hälsa, sjukdom, livsstil, forskning och samhälle.
På Swedental träffas hela branschen, inkl. Fredrik Reinfeldt, numera författare, som tillsammans med Ibbe Gnem talar om betydelsen av förändring.

På programmet finns också ett seminarium för att uppmärksamma och hedra minnet av professor Per-Ingvar Brånemark, som avled i slutet av 2014. Dessutom massor av nyttiga kurser . Se hela programmet>>

Besök montrar på mässan

Missa inte att ta del av leverantörernas mässerbjudan på Swedental. Här får du möjlighet att träffa och prata med de olika representanterna samt klämma och känna på produkter på riktigt!

Träffa Dental24

Kom också gärna förbi Dental24:s monter och träffa våra bloggare, skribenter och samarbetspartners. Kanske har du något på hjärtat som du vill att vi sätter fokus på?
Vi finns i monter B09:12, vid rulltrappan i hörnet mot Liseberg.

BLÅ TÅGET från Stockholm

För besökare från Stockholm erbjuds en upplevelsefylld tågresa med BLÅ TÅGET. Väl ombord kan du lyssna till en specialföreläsning kring bättre hälsa av Tore Sahlin på Curomed samt lyssna på musik och bli serverad mat på vita dukar.

För mer information och bokning av tågbiljett >>

Bluesparty

På fredag kväll arrangerar Dental24 ett Bluesparty med livemusik på s/s Marieholm (kajen vid Operan). Välkomna att delta (begränsat antal platser).

För biljetter till Bluesparty: Bluesparty på s/s Marieholm >>

Riksstämmans program – Se hela människan

Årets tema är Se hela människan. Att tandvård och oral hälsa påverkar kroppen och välbefinnandet och vise versa, det vet vi. Men hur allt hänger ihop och vad som är viktigt finns fortsatt mycket att forska om och att diskutera. På Riksstämman 2015 ser vi hela människan och tar ett steg närmare att göra munnen till en del av kroppen. Det blir hälsa, samhälle, teknik, forskning, miljö och framtid.

Några höjdpunkter ur programmet


• En hyllning till Per-Ingvar Brånemark – osseointegrationens fader
• Endodontic success: From fundamentals to clinics med Wilhem Pertot
• Förändring är det enda bestående med Ibbe Gnem och Fredrik Reinfeldt
• Top Research om dental genetics, livmodertransplantationer, stamceller och den sviktande hjärnan
• Omfattande teamprogram om bland annat käkkirurgi

Hela programmet och anmälningsformulär hittar du på www.ors2015.se

 

Välkommen till goa Göteborg!