Skanna genom läkdistansen

PRODUKTNYHET

På Swedental lanserar Neoss en helt unik lösning som gör det möjligt att skanna både implantatets position och mjukvävnadsprofilen genom läkdistansen intra-oralt. Det innebär att läkdistansen kan sitta kvar på implantatet från installation till montering av permanent distans och att vävnaderna får läka in helt ostört.

”Inläkningsperioden är oerhört viktigt för att uppnå ett hållbart estetiskt och funktionellt resultat och vad vi nu erbjuder är en metod för kroppen att läka ostört”, säger Fredrik Engman, grundare till Neoss. ”Inget byte av komponenter och skruvande i onödan. När det är dags att skanna trycker man helt enkelt i en ScanPeg i läkdistansen, skannar, och skickar filen till labbet, och självklart kan du använda din befintliga skanner.”

”Dessutom ingår det i konceptet att de anatomiska läkdistanserna som Neoss erbjuder finns representerade i olika designmjukvaror från t.ex. 3shape, Exocad och Dental Wings. Detta innebär att man kan designa distansen som en exakt kopia av mjukvävnadsprofilen med möjlighet till bl.a. vinklade skruvkanaler med iGO-skruvmejsel från Neoss. Vi är oerhört nöjda med att kunna erbjuda vårt omfattande och uppskattade utbud med nya enkla men smarta och effektiva lösningar för bra estetik anpassade för digital teknik.”

Neoss är ett väldokumenterat svenskt implantatsystem med mer än 15 års klinisk användning med representation och försäljning i stora delar av världen. All utveckling och forskning sker i Göteborg.

Besök Neoss monter A07:31 på Swedental

Läs mer på www.neoss.com

Taggar
PRODUKTNYHET