Smile förvärvar Dentalkompaniet i Täby

Företagsnytt

Smile Tandvård fortsätter sin expansion i Stockholmsområdet genom förvärv av Dentalkompaniet i Täby centrum. Dentalkompaniet grundades 1991 av tandläkare Hans-Olof Örnerfeldt.

Dentalkompaniet utför såväl bas- som specialisttandvård till både vuxna och barn och sysselsätter idag åtta medarbetare. Kliniken har cirka 4 500 patienter.

– Jag har följt Smile Tandvårds utveckling under de senaste åren och känner att vi har samma syn på utvecklingen av svensk tandvård. Det är mycket spännande att få vara en del av Smile Tandvård och jag ser med tillförsikt fram emot att få vara en del av Smiles expansion i Stockholmsområdet, säger tandläkare Hans-Olof Örnerfeldt.

– Vi är väldigt glada och stolta över att ha Dentalkompaniet som en del av Smile-familjen. Vidare känns det också bra att Smile Tandvård expanderar i Stockholmsområdet vilket är ett av våra prioriterade geografiska områden, säger Malin Schmidt, VD på Smile Tandvård.

Smile Tandvård har nu totalt 37 kliniker i 29 städer i Sverige.

 

Källa: Pressrelease

 

Smile Tandvård verksamheten ingår i Colosseum Dental Group, ett snabbt växande företag på den europeiska tandvårdsmarknaden som i dagsläget driver 230 kliniker i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Schweiz, Finland och Italien och fortsätter sin resa mot att bygga en ledande pan-europeisk tandvårdskedja.

 

Taggar
Företagsnytt