Smile förvärvar ett4 i Göteborg

Företagsnytt

Smile Tandvård har förvärvat tandkliniken ett4 i Göteborg. Grundaren, docent Jens Sandros, blir kvar som klinikchef för ett4 och kommer också att ha helhetsansvaret för region Göteborg och Smile Tandvårds fortsatta expansion där. Övertagandet sker den 1 november 2017.

Smile Tandvård i Sverige har med det nya förvärvet växt till 31 kliniker i 25 städer från Trelleborg i syd till Kiruna i norr.

”Den här investeringen gör vi för att vi har en samsyn på hur vi vill bedriva tandvård, vilken typ av arbetsplats vi vill erbjuda våra medarbetare och hur vi vill bemöta våra patienter. Vi vill bygga vidare på den fina verksamhet som ett4 idag bedriver.  Jens Sandros kommer fortsätta att vara klinikchef för ett4, men han kommer även ha ett helhetsansvar för region Göteborg och vår fortsatta expansion i regionen. Vi är väldigt glada och stolta över att välkomna Tandkliniken ett4 in i Smile-familjen och jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med Jens Sandros och våra nya kollegor på ett4 framöver”, säger Malin Schmidt, VD för Smile Tandvård.

Malin Schmidt, VD Smile Tandvård

Tandkliniken ett4 grundades 2004 av docent Jens Sandros, med målsättningen att ge patienten bästa tänkbara tandvård och omhändertagande. Kliniken har under åren byggt upp ett mycket gott renommé grundat på hög kompetens och utmärkt patientomhändertagande och är en av Göteborgsregionens största privata kliniker belägen i centrala Göteborg. Ett4 har 25 medarbetare och erbjuder såväl allmän- som specialisttandvård.

Docent Jens Sandros, Tandkliniken ett4

 

”Jag är glad och hedrad över möjligheten att få arbeta inom Smile Tandvård. De är en långsiktig aktör med mycket hög ambitionsnivå. Vi ser Göteborgsregionen som en attraktiv marknad med stora framtida tillväxtmöjligheter”, kommenterar Jens Sandros, grundare av Tandkliniken ett4.

Docent Jens Sandros, Tandkliniken ett4

 

Källa: Pressmeddelande

Taggar
Företagsnytt