Smile förvärvar fler kliniker

Företagsnytt

Smile Tandvård har nu etablerat sig i Lund genom ett förvärv av tandläkare Mats G Larssons verksamhet med två kliniker i Lundaregionen.

”Vi har under lång tid letat efter ett passande förvärv i Lundaområdet och med Mats Larsson har vi hittat rätt. Framöver vill vi bygga vidare på den fina verksamhet som Mats Larsson och hans team idag bedriver. Vi är väldigt glada och stolta över att välkomna Tandläkare Mats Larsson in i Smile-familjen”, säger Malin Schmidt, VD för Smile Tandvård.

Tandläkare Mats Larsson har tillsammans med sina anställda bedrivit tandvård i Lund i egen regi sedan 1990-talet och verksamheten innefattar idag en klinik i Lunds citykärna samt en klinik i Löberöd i utkanten av Lund. Båda klinikerna bedriver allmäntandvård till barn och därutöver utförs även arbeten relaterade till implantatkirurgi.

”Jag är glad och entusiasmerad över möjligheten att få arbeta inom Smile Tandvård. Det är mycket spännande att få vara en del av Smile Tandvårds långsiktiga satsning i Lundaområdet”, kommenterar tandläkare Mats Larsson.

Källa: Pressmeddelande

Taggar
Företagsnytt