Smile förvärvar Tandkompani i Skövde

Företagsnytt

Hertig Johans Tandkompani i Skövde har förvärvats av Smile Tandvård. Från årsskiftet 2017/18 kommer Tandkompaniets 17 medarbetare att börja arbeta på Smile Tandvård, som är Sveriges största privata tandvårdskedja med 32 kliniker i 26 städer.

Hertig Johans Tandkompani startades i Skövde 2004 och har de senaste åren drivits av tandläkarna Henrik och Birgitta Jonéus samt Mats och Ewa Henningson. Kliniken är Skövdes ledande tandvårdsklinik med ett brett vårderbjudande inom allmäntandvård och specialisttandvård. På kliniken arbetar idag 17 medarbetare med klinikens c:a 5000 patienter.

– Den här investeringen gör vi utifrån att Tandkompaniet driver en otroligt bra verksamhet. Vi är väldigt glada och stolta över att Tandkompaniet valt att bli en del i Smile-familjen. I och med förvärvet har vi etablerat en viktig plattform för att stärka vår närvaro i Skaraborg, säger Malin Schmidt, VD på Smile Tandvård.

Malin Schmidt

– Vi har följt Smiles utveckling under de senaste åren och känner att vi har samma syn på utvecklingen av svensk tandvård. Med Smile får vi en stark partner som kan hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen av vår klinik, säger Henrik och Birgitta Jonéus, grundare av Hertig Johans Tandvårdskompani.

 

  • Birgitta Jonéus

  • Henrik Jonéus

Källa: Pressmeddelande

Taggar
Företagsnytt