Smile förvärvar tandvårdskliniker i Värmland

Företagsnytt

Tandmakarna Ljunggrens två kliniker i Karlstad och Molkom kommer från och med den 1 februari 2018 att ingå i Smile Tandvård.

Tandmakarna Ljunggren har en god förankring i Värmland med 15 medarbetare på sina två kliniker i Karlstad och Molkom. Tandläkarna Anette och Pontus Ljunggren har erbjudit professionell tandvård i Karlstad sedan 1999. Tandmakarna Ljunggren erbjuder bred kvalitetstandvård till drygt 5 500 patienter.

– Vi är väldigt glada och stolta över att ha Tandmakarna Ljunggren som en del av Smile-familjen. Det känns också bra att vi i och med förvärvet har tagit ett kliv in i Värmland som är en prioriterad utvecklingsmarknad för oss, säger Malin Schmidt, VD på Smile Tandvård.

– Vi har följt Smile Tandvårds utveckling under de senaste åren och känner att vi har samma syn på utvecklingen av svensk tandvård. Det är mycket spännande att få vara en del av Smile Tandvårds långsiktiga satsning i Värmland, säger Anette och Pontus Ljunggren, grundare av Tandmakarna Ljunggren.

 

 

Smile Tandvård är Sveriges största privata tandvårdskedja med totalt 36 kliniker på 30 ställen. Smile Tandvård ingår i Colosseum Dental Group, en snabbt växande tandvårdskedja på den europeiska marknaden med 230 kliniker i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Schweiz, Finland och Italien.

Taggar
Företagsnytt