Smile Tandvård expanderar ytterligare

Företagsförvärv

Smile Tandvård förvärvar Tandläkarna Markgren i Kristinehamn.

Från och med 3 september 2018 ingår Tandläkarna Markgren i Kristinehamn, i Sveriges största privata tandvårdskedja med totalt 38 kliniker i 30 städer från Trelleborg i syd till Kiruna i norr.

Tandläkarna Markgren har erbjudit professionell tandvård i Kristinehamn sedan 1987. Kliniken utför såväl bas- som specialisttandvård till både vuxna och barn och sysselsätter idag åtta medarbetare. Tandläkarna Markgren erbjuder kvalitetstandvård till cirka 3 000 patienter.

– Vi är väldigt glada och stolta över att ha Tandläkarna Markgren som en del av Smile-familjen. Det känns bra att Smile Tandvård expanderar i Värmland vilket är ett av våra prioriterade geografiska områden. Smile bedriver redan idag verksamhet i Karlstad och Molkom och via förvärvet av Tandläkarna Markgren i Kristinehamn fortsätter vår långsiktiga satsning i denna region, säger Malin Schmidt, VD på Smile Tandvård.

Malin Schmidt

– Vi har följt Smile Tandvårds utveckling under de senaste åren och känner att vi har samma syn på utvecklingen av svensk tandvård. Det är mycket spännande att få vara en del av Smile Tandvård och vi ser med tillförsikt fram emot att få vara en del av Smiles expansion i Värmland, säger Agneta och Bo Markgren, grundare av Tandläkarna Markgren.

  • Agneta Markgren

  • Bo Markgren

Källa: Pressmeddelande Smile Tandvård